بیماری سلیاک و مواد غذایی Fundamentals Explained

با دکتر بابک ثابتی متخصص روانپزشک، درباره «نشخوار فکری» صحبت کردیم. چیزی که به تدریج باعث کاهش عملکرد ذهنی…

یکی از راه‌های کاهش وزن بوتاکس معده است که در آن سم بوتولینوم یا همان بوتاکس به نواحی خاصی از معده تزریق می‌شود. در…

آدرس: تهران ،میدان ونک، خ ملاصدرا، خ پردیس شرقی، ساختمان پردیسان، پلاک ۱۴، طبقه ۵

به مرجعی قابل اعتماد در زمینه سلامت و پزشکی تبدیل کرده است.

در این روش تشخیصی با استفاده از یک لوله باریک از دیواره روده کوچک نمونه برداری می شود.

ترند جدید در دنیای شلوار زنانه سال ۲۰۲۴

در حالی که رنگ سبز کاملا طبیعی است، اگر رنگ مدفوع از قهوه ای به سبز کامل تبدیل شده است، ممکن است به معنای یک چیز باشد. یا مقدار زیادی غذاهای سبز رنگ مانند اسفناج را به رژیم غذایی خود اضافه کرده اید یا مدفوع خیلی سریع از بدن شما عبور می کند.

آیا می‌دانستید که بیشتر مردم هر روز در یک زمان معین مدفوع می‌کنند؟ به طور متوسط، فردی که هضم سالمی دارد بین یک روز در میان بیماری سلیاک به انگلیسی تا سه بار در روز مدفوع می کند.

دلایل دیگر و کمتر جدی نیز برای این تغییر رنگ وجود دارد. غذاهایی مانند چغندر، زغال اخته، ژلاتین قرمز یا آب گوجه فرنگی نیز می توانند باعث رنگ قرمز مدفوع شوند.

اما شدت علایم بیماری سلیاک در نوزادان و کودکان نوپا بسیار ضعیف و قابل چشم‌پوشی است. به همین دلیل دل‌درد و ناراحتی کودک پس از مصرف این مواد، معمولا با یک نفخ و دل پیچه ساده، اشتباه گرفته می‌شود.

سرویس مادر و کودک – بیماری سلیاک نوعی واکنش خود ایمنی بدن به پروتئین گلوتن است. این پروتئین در گندم، جو و چاودار وجود دارد. نوزادان و کودکان نوپای مبتلا به سلیاک، در صورت مصرف مواد غذایی دارای گلوتن، دچار مشکلاتی می‌شوند.

تنها روش درمان بیماری سلیاک در کودکان، حذف کامل گلوتن از رژیم غذایی کودک است. حذف گلوتن از رژیم غذایی باعث می‌شود که پرزهای روده بهبود یافته و بتوانند مجددا مواد مغذی را به طور مناسب جذب کنند. پزشک به شما آموزش می‌دهد که چگونه گلوتن را حذف کرده و در عین حال یک رژیم غذایی مغذی و سالم داشته باشید. همچنین نحوه‌ی مطالعه‌ی برچسب‌ مواد غذایی و تشخیص مواد غذایی و محصولات دارای گلوتن را نیز به شما آموزش می‌دهد.

● پزشکان خون را برای وجود آنتی بادی های رایج در افراد مبتلا به بیماری سلیاک، از جمله آنتی گلیادین و آنتی بادی های اندومیزیال بررسی می کنند.

● احتمال بروز علائم گوارشی در کودکان بیشتر از بزرگسالان است. این علائم عبارتند از:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *